Uw idee onze inbreng

Veelzijdig

Ter Steege Bouw Vastgoed denkt met u mee in de totale bouwkolom: van ontwikkeling tot realisatie, onderhoud, beheer en financiering. Door onze integrale kennis zijn we in staat om van begin tot eind mee te denken met het vraagstuk van de opdrachtgever. Wil een opdrachtgever op onderdelen gebruik maken van onze expertise, dan kan dat uiteraard ook.

Uw idee

Het is onze overtuiging dat je alleen goed kunt ontwikkelen en bouwen als je luistert naar de ideeën van de klant. Bij al onze werkzaamheden staat daarom de wens van de gebruiker centraal. Dat vertaalt zich onder andere naar een hoge klanttevredenheid bij onze woningbouwprojecten: op de onafhankelijke vergelijkingswebsite www.bouwprestaties.nl wordt Ter Steege Bouw Vastgoed beoordeeld als derde beste bouwer in Nederland. We zijn trots op dit resultaat en we doen ons best om nog hogerop te klimmen!

Onze inbreng

De basis van onze aanpak ligt in de open en heldere communicatie met de betrokken partijen. Een goed voorbeeld is ons intensieve contact met (potentiële) kopers van onze projecten. We willen voorop lopen met het inspireren en ontzorgen van onze klanten. Naast de persoonlijke kopersbegeleiding zorgen we voor uitgebreide informatie in de vorm van onder meer infobrochures en kopersmiddagen.

Daarnaast zijn wij ons bewust van de impact van onze (bouw-)activiteiten op de omgeving. Met succes een project realiseren dat de omgeving, stad of buurt versterkt, staat of valt met open onderlinge communicatie. Alleen door de dialoog aan te gaan horen partijen van elkaar wat de wensen en behoeften zijn, welke eventuele knelpunten overwonnen moeten worden en waar de mogelijkheden liggen. Dit uitgangspunt hanteert Ter Steege Bouw Vastgoed daarom bij al haar projecten.

Klik op de symbolen bovenaan deze pagina om per onderdeel te lezen hoe wij kunnen samenwerken van idee tot ideaal.

Nieuws

Ter Steege Bouw Vastgoed
Realiseert

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bouwen is organiseren. Bij elk huisvestingsvraagstuk gaat het erom dat we u op tijd en binnen budget kunnen helpen met uw wensen. Uiteindelijk gaat het om de realisatie van uw ideaal. Wij brengen onze expertise in op de momenten dat onze betrokkenheid gewenst is.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep